Bun venit în Erste Ferienregion Zillertal!

Bine ai venit în Zillertal, patria schiului, a alpinismului și a drumețiilor, un loc minunat în care să trăiești și să mergi în vacanță, indiferent de anotimp!

Hochzillertal și Hochfügen

Un vis de iarnă devenit realitate pentru întreaga familie Locul în care poți schia până la 2.500 m – cei 88 km de pârtii amenajate perfect, instalațiile rapide și moderne pe cablu și o ofertă diversificată de activități – toate acestea ridică la Hochfügen și Hochzillertal ștacheta pentru vacanța perfecta la schi. Vizați sunt profesioniștii snowboard-ului, așii săniușului, fanii de off-piste și iubitorii de schi cu copii și întreaga familie. Aici te poți bucura de splendoarea albă la maximum în timp ce plutești către vale pe urmele campionului olimpic Stephan Eberharter, un „fiu” al regiunii, cunoscut la nivel mondial.

Spieljoch

Bucură-te de schi și distrează-te pe pârtie Domeniul schiabil Spieljoch este domeniul schiabil numărul unu din valea Ziller și oferă odata cu cea mai lungă coborâre către vale din întreaga regiune, zile de vis la schi pentru vacanța ta de iarnă cu întreaga familie. Noutatea iernii 2016/17 este legătură permanentă de autobuz între Spieljoch din Fügen și Hochzillertal în Kaltenbach. Iarna aceasta urmează și o investiție în instalațiile de zăpadă artificială și în îngrijirea pârtiilor din domeniul schiabil Spieljoch. Începând cu 20 martie 2017 începe construirea telefericelor Spieljoch I + II, Onkeljochbahn și a restaurantului.

Primul „aeroport” pentru aterizarea perfecta în Hochzillertal

Schiorii se bucură de o atmosferă deosebită odată cu crearea noului terminal al gondolei din Hochzillertal/ Kaltenbach! Gândit ca un adevărat lounge și centru de servicii, aici există ecrane video, automate de skipass, un nou bar – lounge, internet wireless cu acces general, scări rulante către gondolă și multe alte servicii gândite pentru confortul oaspeților, toate într-un spațiu acoperit, cu o atmosferă primitoare.

Începând cu 28 noiembrie, iubitorii sporturilor de iarnă pot incepe sezonul cu două noi pârtii albastre și priveliști absolut speciale luand telefericul Hirschbichl catre Kristallhütte. (in traducere, Cabana de cristal)

Gondola VIP adduce o cabină ultramodernă produsă de Leitner ropeways pentru o călătorie relaxată pe munte. Interiorul este produs de BMW Individual – scaune de piele cu funcție de masaj și sistem multimedia, ca în limuzina BMW 7. La aceasta se adaugă oferte gastronomice deosebite în domeniul schiabil Hochzillertal. Acesta este cu siguranta cel mai exclusivist mod de a savura iarna în Alpi.

Hochfügen: Relaxare și vacanță în Valea Ziller

Hochfügen se află exact la intrarea în valea Ziller, la înălțime și departe de tumultul din vale. Șoseaua, aflată în stare foarte bună, duce direct în parcarea domeniului schiabil Hochfügen și la terminalele telefericelor la 1500 de metri.
Cine vrea să meargă direct la Hochfügen, poate folosi excepționalul drum către această destinație, care duce direct la terminalul de urcare al instalațiillor pe cablu la 1500 de metri. Foarte iubite în Hochfügen sunt zonele pentru freeride și cele cu zapada afanata. Sub motto-ul „Distracție cu cap“, Hochfügen oferă pe întreaga durată a sezonului de schi o gamă largă de informații și de cursuri pentru începători și avansați, adulți, copii și adolescenți, pentru ca fiecare să se poată bucura de schi în individual si in siguranță.

Alte motive pentru care să alegi Hochfügen:

  • Localitatatea este înconjurată de o coroană alba de vârfuri înzăpezite de până la 2500 metri înălțime;
  • Depresiunea alpină aflată la înălțime oferă posibilitatea de a schia pe tot parcursul zilei sub razele soarelui;
  • Hochfügen are de toate: pârtii felurite, powder, trasee pentru drumeții pe schiuri, o pârtie pentru săniuș sau trasee pentru schi fond;
  • Asociația de schi Hochfügen și Hochzillertal oferă bucurie pură pe pârtie;
  • Hochfügen este legat printr-o cursă de autobuz și de telefericul Spieljochbahn Fügen;
  • Hochfügen este foarte îndrăgit de iubitorii de off-piste și de freeride pentru multiplele posibilități pe care le oferă;
  •  Toate acestea fac din Hochfügen unul dintre cele mai iubite puncte de atracție pentru freeride din Alpi.

Sezonul de iarnă începe pe 26 noiembrie 2016 și se închide pe 23 aprilie 2017.
Teleschiul „Hochfügen 2.000“ este înlocuit anul acesta de teleschiul acoperit, de 6 locuri „Waidoffen“, care ofera astfel mai mult confort.

Tur culinar în Hochzillertal-Hochfügen

Alături de bucuria de a fi pe pârtie în splendoarea alba a Alpilor, in cadrul turului culinar Hochzillertal-Hochfügen – numele deja spune multe – este vorba despre a savura atat pârtiile, cat și mâncarea delicioasă. În domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen există nenumărate cabane, fiecare pe gustul cuiva. Indiferent dacă ești un iubitor al mâncârurilor fine, al cabanelor-gourmet exclusiviste sau al lounge-urilor montane liniștite sau dacă preferi o masă tradițională, turul culinar Hochzillertal-Hochfügen iti va bucura gusturile.

Hochfügen, domeniul schiabil unde orice este posibil

Cine vrea să meargă direct la Hochfügen, poate folosi excepționalul drum către această destinație, care duce direct la terminalul de urcare al instalațiillor pe cablu la 1500 de metri. Foarte iubite în Hochfügen sunt zonele pentru freeride și cele cu zapada afanata. Sub motto-ul „Distracție cu cap“, Hochfügen oferă pe întreaga durată a sezonului de schi o gamă largă de informații și de cursuri pentru începători și avansați, adulți, copii și adolescenți, pentru ca fiecare să se poată bucura de schi în individual si in siguranță.

Pe propria pârtia privată te bucuri de o experiență de schi exclusivistă pe pârtii amenajate impecabil și 100% neatinse. Începând cu ora 7:30 ai la dispoziție gondola de 8 locuri, iar pârtiile 6, 7, și 10 iti stau la dispozitie timp de o oră doar tie, un loc de parcare VIP și un mic dejun bogat de la ora 9:00 la cabana 8er Alm iti sunt rezervate.

Program: joia începând cu mijlocul lunii ianuarie 2017
Ora de începere: 07:30
Participanți: Grupuri de minimum 5 și maximum 30 de persoane.
Preț de persoană cu skipass valabil: € 40,00

Copii mici sunt bineveniți

Alături de cele mai bune pârtii de schi și de cele mai moderne și sigure instalatii pe cablu, familiile cu copii mici sunt așteptate cu numeroase oferte. În spatele conceptului „Zwergerl Club“ – „Clubul Piticilor“ se află câte o grădiniță în cadrul fiecarui centru montan din cele trei domenii schiabile. Acolo, micii oaspeți cu vârsta pana in 7 ani sunt îngrijiți de educatoare profesioniste, distrați cu jocuri, hrăniți și răsfățați. În timpul cursurilor de schi, cei mici, cu vârsta de peste patru ani, învață de la instructoarele și instructorii profesoniști de schi „ABC-ul schiului“ si deprind schiul prin joaca. Atât aceste cursuri cât și pachetul pentru copii ‚Fără griji întreaga zi‘, fac ca întreaga familie să se poată bucura de o zi de schi fără stres.
http://www.visittirol.ro/toate-regiunile/a-erste-ferienregion-im-zillertal

Foto: (c) Erste Ferienregion Zillertal

Posted in Despre Tirol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *