ATENTIE!

Înscrierile pentru Academia de Aventură a NGT s-au încheiat.
Juriul, format din CĂTĂLIN GRUIA, CĂLIN-ANDREI STAN, NARCISA SURUIANU și COSTAS DUMITRESCU, va alege al 6-lea membru al echipei din Top 20 cei mai votați participanti --> http://bit.ly/2hmuqdq.

Alesul va fi anuntat pe FB natgeo vineri 23 decembrie.

SIMONA IONESCU
SIMONA IONESCU

Luati-ma cu voi si va veti distra copios! Sunt mereu vesela si pusa pe sotii! Dar si foarte mancacioasa: Kaiserschmarnn este desertul meu favorit iarna, dupa o zi lunga pe partie. Abia astept sa aflu cum se prepara!

Luati-ma cu voi sa schiem impreuna! Sunt incantata de partiile austriecilor, dar si de serviciile lor exemplare. Si iata ca imi doresc mult sa vizitez domeniile schiabile de la Otzal si Zillertal, pe care schiurile mele iuti (zic eu) nu au avut inca ocazia sa le testeze!

Luati-ma cu voi si va promit ca nu ma voi da in laturi de la cele mai aventuroase incercari! De altfel, in calatoriile mele de pana acum, de la Capul Nord si pana la Ushuaia, am ales cateva experiente memorabile: trekking in vulcanii islandezi, downhill pe bicicleta in Bolivia, dar si drumetii voioase in muntii nostri frumosi!

Luati-ma cu voi in Academia de Aventura Nat Geo! Am schiurile bine ceruite, costumul de baie pregatit pentru spa, dar si un entuziasm teribil pentru Aventura in Tirol!

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *