ATENTIE!

Înscrierile pentru Academia de Aventură a NGT s-au încheiat.
Juriul, format din CĂTĂLIN GRUIA, CĂLIN-ANDREI STAN, NARCISA SURUIANU și COSTAS DUMITRESCU, va alege al 6-lea membru al echipei din Top 20 cei mai votați participanti --> http://bit.ly/2hmuqdq.

Alesul va fi anuntat pe FB natgeo vineri 23 decembrie.

SEBASTIAN VASIU
SEBASTIAN VASIU

M-am născut in Transilvania la Orăștie, in anul 1977. În perioada facultații de arhitectură pe care am absolvit-o la Timișoara înclinația către fotografie a aparut inițial ca o necesitate. Inspirat totuși de tatăl meu care avea o cameră foto pe film rusească (Smena), am fost atras de mic de fotografii și s-a transformat totul ulterior într-o mare pasiune. Activitatea a devenit însă una intensă doar în urmă cu vreo 3 ani când am conștientizat ce frumos e să faci fotografie de travel în același timp să admiri natura și oamenii autentici din toate colțurile lumii noastre tradițonale.
Pe lângă activitatea fotografică propriu-zisă din cadrul numeroaselor incursiuni fotografice, sunt permanent în slujba promovării artei fotografice și a României. Am creat acum câțiva ani comunitatea online “Fotografia Romaneasca” prin care promovez fotografia și fotografii români.
Abia aștept să descopăr și alte meleaguri încărcate de tradiție și peisaj.
Vă salut, Sebastian

15 Comments

  1. Mi as dorii tare mult sa câștige. …….face fotografii extraordinare și este cu adevărat fotograful a tot ce este maI frumos în România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *