Schi și snowboarding în Tirol

Schi și snowboarding în Tirol

Nimic nu poate înlocui o vacanță de iarnă în Tirol: găzduind peste 80 de zone de schi și un teren schiabil de aproximativ 3.000 de kilometri, Tirolul oferă câteva dintre cele mai epice trasee și cele mai palpitante tururi pe care le vei putea găsi.

Faptul că are atâtea stațiuni de schi superbe face din Tirol destinația numărul unu pentru schi și snowboard din Alpii europeni.

Tirolul are unele dintre cele mai mari stațiuni de schi din țară, dar prețuim și zonele de schi necunoscute, unde găsești zăpadă grozavă și destul spațiu pentru a-ți perfecționa abilitățile. Cu tehnologia teleschiurilor în continuă evoluție și o dorință nepotolită de a oferi ce este mai bun vizitatorilor, stațiunile de schi din Tirol au dotări unice care vor depăși o listă de dorințe de vacanță.

Cele peste 300 de cursuri la școli de schi apreciate sunt rampa de lansare perfectă spre o poveste de iubire pe viață cu pârtiile. Parcurile de zăpadă au balustrade pentru grind, rampe pentru lansare și superpipe-uri pentru coborâre. Toate stațiunile de schi din Tirol permit niște vacanțe în familie extraordinare.

La renumitele puncte de après ski, distracția începe cu adevărat după ce se opresc teleschiurile. Iar cele cinci stațiuni de schi pe ghețar din Tirol se deschid mai devreme și rămân deschise mai mult în timpul sezonului decât oricare altele, oferind schi cam pe tot parcursul anului.
http://www.visittirol.ro/descoperiti-tirol/sport-activitati/ski-snowboard

Posted in Despre Tirol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *