Roxana Farca

Blogger de travel și fotograf, fondator al blogului LumeaMare.ro

În 2009 am renunțat la lumea publicității, am început să scriu despre călătorii și să descopăr lumea cu o pasiune care nu s-a mai limitat la cele două săptămâni de concediu pe an. Și pentru că m-a atras ideea de a împărtăși experiențele mele cu alții, am lansat blogul de călătorii LumeaMare.
În mai puțin de un an am fost prima care a organizat evenimente dedicate pasionaților de călătorii, numite Povești din LumeaMare. De atunci până în prezent m-am dedicat scrisului și călătoriilor, încercând în același timp să fiu mai aproape de fata mea, pe care eu și Alexandru am decis că o vom lua cu noi oriunde vom merge, pentru a-i oferi cea mai bună educație posibilă: aceea a culturilor diverse și a lumii în toată frumusețea ei.

În prezent, blogul a strâns o comunitate frumoasă de cititori și fani pe paginile de social media și este singurul blog membru în Asociația de Ecoturism din România. Articolele și poveștile promovează consecvent un turism responsabil, cu un accent deosebit pe activitățile în natură și călătoriile lente, cu barca, bicicleta sau calul.

Pe lângă LumeaMare, am făcut parte din echipa care a lansat blogul de călătorii și educație pe două roți, SlowRide.ro, am demarat împreună cu Alexandru Farca proiectul fotografic IDstudio.ro, am scris ebook-uri despre Tenerife și Barcelona și mai contribui cu articole la revista National Geographic Traveler.

http://lumeamare.ro/
http://idstudio.ro/

Linkuri profile sociale:
https://www.facebook.com/roxana.farca
https://www.facebook.com/LumeaMare
https://www.facebook.com/idstudio.ro
https://www.instagram.com/roxana.farca
https://www.linkedin.com/in/roxanafarca
https://ro.pinterest.com/LumeaMare
https://twitter.com/LumeaMare

Posted in Echipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *