ATENTIE!

Înscrierile pentru Academia de Aventură a NGT s-au încheiat.
Juriul, format din CĂTĂLIN GRUIA, CĂLIN-ANDREI STAN, NARCISA SURUIANU și COSTAS DUMITRESCU, va alege al 6-lea membru al echipei din Top 20 cei mai votați participanti --> http://bit.ly/2hmuqdq.

Alesul va fi anuntat pe FB natgeo vineri 23 decembrie.

OANA GEORGESCU
OANA GEORGESCU

CRED că sunt omul care trebuie pentru a completa o echipă redutabilă şi CRED din suflet că vă puteţi baza pe mine, astfel încât acest proiect, la care îmi doresc nespus să particip, să aibă succesul scontat şi cu aportul meu.
CRED în prietenia celor care mă cunosc şi CRED în flerul celor care nu mă cunosc pentru A MĂ VOTA!
Spiritul de echipă, dorinţa de a-mi depăşi limitele, dăruirea, profesionalismul, tăria de caracter şi toţi cei care m-au susţinut şi încurajat au contribuit la realizările mele în foarte multe domenii de activitate: premii pentru reportaje în presa scrisă, de televiziune şi pentru fotografie, zeci de medalii şi trofee la diverse discipline sportive, rally-raid-iuri, expediţii, 14 cărţi scrise, sute de articole şi de reportaje, recorduri, sporturi extreme, promovare şi organizare de evenimente şi câte şi mai câte...
VĂ MULŢUMESC şi VĂ PROMIT: NU VĂ VOI DEZAMĂGI!
Facebook: https://www.facebook.com/oana.georgescu.5815
https://www.facebook.com/oana.georgescu.31

30 Comments

  1. Cred că Oana Georgescu întrunește toate calitățile pentru a reuși, cu succes, să se afilieze echipei care susține acest proiect. Are o energie pozitivă, este o excelentă comunicatoare și o adevărată campioană, atît în domenii de comunicare cît și în sport. Oana este un ATU pentru orice echipă care își propune a duce la capăt un proiect serios!

  2. Nu vă cunosc personal , decât ce am citit aici despre d-tră , dar dacă vă doriți foarte mult să participați la acest proiect , aveți un vot şi din partea mea ! SUCCES !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *