ATENTIE!

Înscrierile pentru Academia de Aventură a NGT s-au încheiat.
Juriul, format din CĂTĂLIN GRUIA, CĂLIN-ANDREI STAN, NARCISA SURUIANU și COSTAS DUMITRESCU, va alege al 6-lea membru al echipei din Top 20 cei mai votați participanti --> http://bit.ly/2hmuqdq.

Alesul va fi anuntat pe FB natgeo vineri 23 decembrie.

NITESCU ALEXANDRA CARMINA
NITESCU ALEXANDRA CARMINA

Austria pe timp de iarna este o adevarata experienta, iar aventura propusa de NatGeo este o invitatie la explorare pentru mine!

In Tirol am fost pana acum numai in zona Innsbruck. M-am bucurat de privelistea de sus din Nordpark si de partia din Mutters, de Castelul Ambras si de strudelul cu mere asezonat foarte imbietor cu crema de vanilie calda. Atat de imbietor incat era sa pierd ultima telecabina a zilei spre statiune.

Dintre toate tipurile de calatorii pe care le-am avut pana in prezent, cele de "explorare" au fost cele mai frumoase pentru ca nu am stiut niciodata la ce sa ma astept si am avut de fiecare data momente extraordinare: de la surprize placute la momente dificile, insa toate au intregit cumva experienta mea de descoperire si mi-au ramas in suflet!

Iubesc sa explorez si sa descopar zone mai putin umblate, asadar, mi-ar placea tare mult sa fiu parte din echipa de aventurieri NatGeo!

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *