ATENTIE!

Înscrierile pentru Academia de Aventură a NGT s-au încheiat.
Juriul, format din CĂTĂLIN GRUIA, CĂLIN-ANDREI STAN, NARCISA SURUIANU și COSTAS DUMITRESCU, va alege al 6-lea membru al echipei din Top 20 cei mai votați participanti --> http://bit.ly/2hmuqdq.

Alesul va fi anuntat pe FB natgeo vineri 23 decembrie.

MIRICA DAN-ALEXANDRU
MIRICA DAN-ALEXANDRU

Să mă aventurez în necunoscut este una din pasiunile mele, atât să merg în locuri noi pe care să le explorez, cât și să cunosc oameni noi. Călătoria și fotografia sunt deja mai mult decât o pasiune, sunt un stil de viață. Să ajung într-o expediție cu National Geographic este asemeni un vis la care nici nu am îndrăznit să visez până să mă apuc de fotografie, insă după ce lucrurile au evoluat din punct de vedere fotografic în viața mea, dorința unei astfel de expediții a inceput sa prindă contur in sufletul meu.
Câteva din locurile în care am fost: Maroc, Nepal, India, Cuba, Tanzania (Zanzibar), Turcia (Cappadocia), Madagascar... în unele din acestea am revenit de mai multe ori iar în altele am stat mai mult de o lună. Locuri care m-au întregit iar prin fotografiile realizate am reușit să transmit o mică parte din emoțiile trăite și să trezesc în privitori dorința de a călători.
https://www.facebook.com/dan.mirica
http://www.danmirica.ro/

14 Comments

  1. Frumos vis…frumoasa realitate!!! Succes Dane !!! multa sanatate si noroc !!! Sper din tot sufletul sa-ti realizezi visele!!! Si eu am iubit dintotdeauna calatoriile si fotografia !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *