James Bond se întoarce în Sölden

Agentul secret american joacă și în acest sezon de schi un rol important în Sölden: o instalație cinematografică interactivă, deschisă în interiorul masivului Gaislachkogl, te va purta prin lumea agentului 007. 

Foto: Alexander Lohmann. © Ötztal Tourismus

Foto: Rudi Wyhlidal. © Ötztal Tourismus

Foto: Isidor Nösig. © Ötztal Tourismus

Restaurantul ice Q. Foto: Markus Bstieler. © Bergbahnen Sölden

Iarna asta, la Sölden nu vei avea parte doar de un sezon lung de schi, cu pârtii pentru toate nivelurile, de gastronomie locală și de evenimente electrizante, dar și de experiența unei instalații tematice interactive.

007 ELEMENTS este o instalație cinematografică complexă, deschisă în interiorul masivului Gaislachkogl (3.058m), prin intermediul căreia vei putea să pătrunzi în universul încifrat al agentului secret american. Clădirea de două etaje care o găzduiește poartă semnătura biroului de arhitectură Obermoser și este poziționată lângă restaurantul ice Q, fiind vizibilă doar în momentul în care pătrunzi prin tunelul subteran.

Odată ajuns aici, vei fi impresionat de construcția foarte modernă, dar și de priveliștile spectaculoase ale văilor tiroleze. Vei putea experimenta diferite scene ale blockbuster-ului, „Spectre”, care s-a filmat aici, dar și alte capitole din cele 24 de filme cult din seria James Bond.

Combinând tehnologia de ultimă oră cu arhitectura contemporană austeră, 007 ELEMENTS este o experiență captivantă cu un ambient sonor cinematografic spectaculos, amplasată în mediul impresionant al naturii.

„Scopul nostru, prin 007 ELEMENTS, este să spunem povestea realizării filmelor 007 într-un mod ultra-modern, emoțional și antrenant”, spune Neal Callow, art director al filmelor Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall și Spectre. „Vrem să folosim acest loc incredibil pentru a-i introduce pe oaspeții noștri în mediul lui Bond și pentru a da viață poveștilor într-un mod unic și de neuitat.”

Pentru mai multe informații, te invităm să faci o vizită pe: www.austria.info/ro/iarna

Posted in Noutati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *