Habemus Sextus

Juriul format din Cătălin Gruia, Călin Andrei Stan, Narcisa Suruianu și Costas Dumitrescu a ales al 6-lea membru al echipei care va merge în Tirol. Felicitări lui…

Adrian Crapciu

N-a fost o decizie ușoară. Toți cei 20 de favoriți ai publicului sunt oameni superfaini! Dar mă bucur că la final ieșit Adrian Crapciu. E un rebel pacifist, călător pursânge. Îl invidiez și-i urmăresc aventurile de mai bine de un an, când i-am descoperit blogul lostineast.wordpress.com. În ediția de vară 2016 a NGT i-am publicat jurnalul indonezian. Și mă bucur că în sfârșit în Tirol voi avea ocazia să-l întâlnesc în persoană”, spune Cătălin Gruia, redactorul-șef al ediție române a National Geographic Traveler.

Academia de Aventură a National Geographic Traveler e un proiect marca Nat Geo gândit pentru călători curajoși, curioși, ambițioși, pe care să-i ducem în destinații potrivite cu filozofia Traveler. Vom petrece o săptămână într-un loc ca să facem filme și relatări în timp real. Echipa este formată din nume sonore ale blogosferei românești, reporteri și fotografi din echipa Traveler, jurnaliști TV sau audio + cititori aventuroși. În a doua săptămână din ianuarie 2017, mergem să explorăm Tirolul.

Urmăriți-ne pe www.aventura.natgeo.ro.

Posted in Aventura NatGeo, National Geographic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *