ATENTIE!

Înscrierile pentru Academia de Aventură a NGT s-au încheiat.
Juriul, format din CĂTĂLIN GRUIA, CĂLIN-ANDREI STAN, NARCISA SURUIANU și COSTAS DUMITRESCU, va alege al 6-lea membru al echipei din Top 20 cei mai votați participanti --> http://bit.ly/2hmuqdq.

Alesul va fi anuntat pe FB natgeo vineri 23 decembrie.

DRAGOS POP
DRAGOS POP

Salut, sunt Dragos si am doua mari pasiuni : Fotografia si Calatoria. De cativa ani le imbin calatorind prin munti atat in Romania cat si in strainatate. Mi-ar face deosebita placere sa particip la expeditia NatGeo.

6 Comments

  1. Ma grabeam cand am facut pagina mea de concurs pentru ca am descoperit tarziu concursul asa ca n-am apucat sa fac un text asa cum ar fi trebuit. Din pacate nu am reusit nici sa editez textul existent asa ca m-am gandit sa il completez cu acest comentariu. Mi-ar placea foarte mult sa merg in expeditia asta in primul rand pentru ca iubesc natura, in special muntele. Am fost in mai multe lanturi muntoase, inclusiv pe cel mai inalt varf din Muntii Atlas. Oriunde as fi pe munte ma simt ca acasa. Cumva pasiunea pentru fotografie a venit ca o completare la dragostea pentru natura si simt nevoia ca de fiecare data cand ajung intr-un loc frumos sa impartasesc ceea ce am simtit acolo si cu cei care nu au fost. Fotografia m-a ajutat sa fac acest lucru si ma bucur cand pot sa arat si altora cat de frumoasa e lumea si cat de mult avem inca de explorat. Sper sa ma alegeti si sa descoperim impreuna locuri frumoase in Tirol 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *