Azi am mâncat ce am gătit

Azi am mâncat ce am gătit!

Azi am mâncat ce am gătit

Penultima zi din aventura tiroleză a venit cu încă o provocare: ne-am pregătit singuri masa de prânz, gătind trei specialități tradiționale tiroleze:

  • Zillertaler Graukassuppe – supă tradițională din Valea Ziller cu brânză gri.
  • Tiroler Berglamm mit Erdäpfelbaunzen, Speckwirsing und Bohnen – cotlete tiroleze de miel, gnocchi din cartofi, varză creață cu speck sau bacon și fasole verde
  • Moosbeernocken – clătite făcute din aluat de afine cu zahăr pudră.

Sigur, nimic nu ar fi fost posibil fără ajutorul gazdei noastre, Dl. Hannes Ebster, bucătarul și proprietarul pensiunii Landgasthof Linde (în satul Summ, regiunea Ziler), care ne-a pus la dispoziție bucătăria sa. Dar, ca un vrăjitor, ne-a și îndrumat în prepararea mâncării tradiționale din Tirol.

Ce a ieșit? Vedeți în filmul zilei de azi. Eu vă spun doar atât: DELICIOS!

P.S. Da, și azi fără dronă. De două zile ninge ca în povești, fără oprire! 🙂

Video și text: Calin Stan

Azi am mancat… ce am gatit!Penultima zi din aventura tiroleza a venit cu o provocare si o responsabilitate uriasa:…

Posted by Calin Stan on 14 Ianuarie 2017

Posted in Aventura NatGeo, National Geographic and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *