Ai face baie la minus 5 grade?

Poți să îi spui SPA, baie termală sau loc de relaxare dar pentru mine Aqua Dome Tirol Therme Langenfeld de lângă Soelden e o vacanță în sine. Laşi toate hainele înfrigurate la intrare şi intri cu papucii pufoşi într-o lume caldă şi exotică. Nu glumesc, există un etaj în care chiar trebuie să laşi toate hainele la intrare, Nude area îi zice. Pentru celelalte zone, nu-i bai dacă ai uitat costumul de baie acasă, găseşti la intre un magazin cu de toate. Saune, piscine, tratamente de reîntinerire şi înfrumusețare, masaje de relaxare şi spații de relaxare, piscine exterioare cu apă termală – Aqua Dome e raiul pe pământ pentru schiorul de rând după câteva zile pe pârtie. Poți să cumperi un bilet de acces la toate acestea pentru o zi sau poți să înnoptezi acolo, Aqua Dome Hotel nu are decât vreo 200 şi ceva de camere cu privelişte la munte.

După o zi pe skiuri ai muşchii încordați şi dacă nu te-ai dat prea tare frigul îți intră până la urmă în oase, motiv pentru care în fiecare seară saunele există şi sunt pline în aproape orice pensiune ori hotel din Austria. Dupa câteva zile pe pârtie sau chiar în ultimele zile din vacanța la ski, e rost de o tură "la băi". Termale dacă se poate. Dacă nu, nişte piscine încălzite în aer liber, cu vedete la munți, sunt exact "what the doctor ordered". Dacă ajungi în Soelden, opreşte la @aquadome_hotel.therme.spa câteva ceasuri ca să îți încălzeşti oasele. Poți să stai şi mai multe zile căci complexul are şi hotel dar asta e altă discuție. Prețurile nu sunt mari deloc pentru ce oferă, check it out! 😉 #lovetirol #soelden #feelaustria #travelgram #mountainlover #aventurangtirol #theglobewanderer #passionpassport #mytinyatlas #forahappymoment  #exploringtheglobe #dametraveler #visualoflife #watchthisinstagood #roamtheplanet #planetdiscovery  #theglobewanderer #unlimitedparadise #ig_masterpiece  #landscape_lovers #WatchThisInstagood #landscape_captures #VisualsOfLife #nature_perfection #awesome_earthpix #ourplanetdaily #fantastic_earth #unlimitedplanet #earth_deluxe

A video posted by TravelGirls.ro (@travelgirlsro) on

Nici vremea rea, nici foamea, nici copiii nu îți vor scurta vacanța exotică de la munte căci complexul are cele mai multe zone de relaxare şi bălăceală la interior, restaurant propriu tip bufet foarte convenabil (pentru o salată şi un fel de mâncare cu somon am cheltuit vreo 11 Euro) şi locuri de joacă pentru copii. Ba chiar şi servicii de baby sitting pentru piticii cu vârsta de peste 3 ani.

Now this is what I call a SPA with a view ❤

A photo posted by Narcisa Suruianu (@narcisaiuliana) on

Atracția principală sunt, bineînțeles, piscinele exterioare suspendate cu apă termală ori încălzită până la 34°C unde poți să stai până ți se încrețeşte pielea şi să te uiți la crestele însăpezite ale munților ce te înconjoară.

Ce zici? Ai face o baie la minus 5 grade?

 ***

Urmăreşte-mi poveştile din Aventura National Geographic în Tirol pe pagina de Facebook şi pe Instagram @narcisaiuliana unde public frecvent

 

Posted in Aventura NatGeo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *