ATENTIE!

Înscrierile pentru Academia de Aventură a NGT s-au încheiat.
Juriul, format din CĂTĂLIN GRUIA, CĂLIN-ANDREI STAN, NARCISA SURUIANU și COSTAS DUMITRESCU, va alege al 6-lea membru al echipei din Top 20 cei mai votați participanti --> http://bit.ly/2hmuqdq.

Alesul va fi anuntat pe FB natgeo vineri 23 decembrie.

ADRIAN CRAPCIU
ADRIAN CRAPCIU

Într-o lume schimbătoare ca în ziua de azi nu sunt multe lucruri de care sunt sigur, dar faptul că îmi place să petrec cât mai mult timp în natură este unul din ele. Să vă explic. Fost corporatist pentru vreo 7 ani de zile; îmi plăcea ce fac, dar faptul că stăteam închis 8 ore pe zi îmi distrugea încet sufletul. Salvarea a venit de nicăieri dar a atins ce trebuie. Şi atunci când copilul curios s-a trezit din letargie nimic nu l-a mai putut oprii. Au urmat 2 ani de zile de căutări şi explorări interne prin insulele Indoneziei şi încă un an de călătorit alternativ şi sustenabil prin Europa.
De ce eu? Pentru că am crescut cu poveştile aventurierilor din National Geographic şi inspirat de ei am plecat să-mi construiesc propria poveste. Pentru că în tot acest timp petrecut pe drum am înţeles cum turismul responsabil, dar mai ales cel “iresponsabil” afectează comunităţile locale.
blog: lostineast.wordpress.com/
proiect documentar:lostineast.wordpress.com/2016/02/10/trailer-siwa-and-ora/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *